Home Cégünkről Partnereink

Termék kategóriák

Nyelv választó

English Croatian Czech German Italian Polish Romanian Russian Hebrew Serbian Slovak Slovenian Ukrainian Hungarian

ÚJ TERMÉKÜNK!

Akik itt vannak!

Oldalainkat 23 vendég böngészi
Partnereink PDF Nyomtatás E-mail
 MAXIM aprító gép gyártó cég.
A cseh gyártó jó minőségben ár érték arányban készíti a Maxim sorozatú apríték daráló gépeit.
 Európa szerte ismert és elismert gépgyártó cég, melynek fő terméke a tűzifa feldolgozó gépek, de az elmúlt tíz évben jelentős fejlesztéseket végzett rönk kiközelítő, billenő kocsi, daru és nem utolsó sorban daráló gép tekintetében.
 Ausztria egyik legnagyobb pellet és apríték automata tüzelésű kazán gyártó cég. Kazánok közt megtalálható a legkisebb mérettől a legnagyobbakig. Az alternatív fűtések közt az egyik legdominánsabb alternatíva.
 Német Kretzer gyár, mely a tüzifa feldolgozó gépek gyártásával foglalkozik több tíz éve. Pontosság, precizitás, és minőség jellemzi.
 Németország egyik legnagyobb pellet és apríték automata tüzelésű kazán gyártó cég. Kazánok közt megtalálható a legkisebb mérettől a legnagyobbakig. Az alternatív fűtések közt az egyik legdominánsabb alternatíva.
 Asztalosipari darálók és brikettálók gyártásával foglalkozik a Reinbold cég széles választékban. Termékeikre jellemző a percíz munka, és az időttállóság.
  Német Kretzer gyár szerződött partnere, mely a tüzifa feldolgozó gépek gyártásával foglalkozik csak és kizárólag a Kretzer cégnek. Pontosság, precizitás, és minőség jellemzi.
   
 

Az Ön véleménye

Értékelje új weblapunkat!
 

Itt talál meg bennünket!

Ügyintézési idő

Hétfő

8.00 - 16.00

Kedd

8.00 - 16.00

Szerda

8.00 - 16.00

Csütörtök

8.00 - 16.00

Péntek

8.00 - 16.00


Kérjük, ha ettől eltérő időpont felel meg önnek, egyeztessen kollégánkkal!