Home Cégünkről Finanszírozás

Termék kategóriák

Nyelv választó

English Croatian Czech German Italian Polish Romanian Russian Hebrew Serbian Slovak Slovenian Ukrainian Hungarian

ÚJ TERMÉKÜNK!

Akik itt vannak!

Oldalainkat 16 vendég böngészi
Finanszírozás PDF Nyomtatás E-mail

Minden vállalkozás szeretne olyan gépekkel, technológiával dolgozni, amelyek megbízhatóság, gazdaságosság, termékminőség szempontjából a legmesszebbmenőkig megfelelnek a gazdasági környezet követelményeinek.

A mai viszonyok mellett ilyen beruházásokat saját erőből végrehajtani nagy terhet jelent, és nem is ésszerű. Több olyan finanszírozási lehetőség áll rendelkezésre, melyek segítségével gyorsan, alacsony járulékos költséggel valósíthatók meg a nyereséget termelő beruházások.

Eme lehetőségek közül mi testre szabottan ajánljuk Önöknek azt a módozatot, amely az aktuális helyzetüknek a legjobban megfelel.

A folyamatos fejlesztés nélkülözhetetlen része a szakmánknak. Jobb gépek, új technológia, eddig nem használt termelés bevezetése számtalanszor megfordul a fejünkben, hiszen sikereink elengedhetetlen része. A Kretzer 2002 Kft-nél mindannyian azon dolgozunk, hogy a legjobb megoldások nyújtása mellett a finanszírozásban is segítségére legyünk Önnek, megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb fizetési konstrukciót!

A következő fizetési lehetőségeket veheti nálunk igénybe:

Természetesen lehetőség van készpénzzel, átutalással fizetni, valamint banki hitelek széles választéka áll rendelkezésére!

Banki hitel, lízing

Egyedülálló módon a Kretzer 2002 Kft szakemberei jól képzett, banki tapasztalattal rendelkező, pénzügyi szakemberrel vannak kapcsolatban, aki segít Önnek a legkedvezőbb banki hitel megtalálásában. Kapcsolatban állunk nagyobb kereskedelmi bankokkal, lízing cégekkel is.

 

 

Az Ön véleménye

Értékelje új weblapunkat!
 

Itt talál meg bennünket!

Ügyintézési idő

Hétfő

8.00 - 16.00

Kedd

8.00 - 16.00

Szerda

8.00 - 16.00

Csütörtök

8.00 - 16.00

Péntek

8.00 - 16.00


Kérjük, ha ettől eltérő időpont felel meg önnek, egyeztessen kollégánkkal!